Mar 30, 2006, 5:18 PM

В себе си 

  Poetry
808 0 2
Харесвам в себе си любящата,
и скитницата,
несретницата, дето не намери брод.
Близка ми е властната, неутолимата,
посягаща все към забранения плод.

Мила ми е, и онази нерешителната,
и онази дето не прощава в себе си това.
Дръзката, смелата,
но и плахата, когато
виновната прегръща парещи слова.

© Лилия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??