22 jul 2009, 1:16

В шепи с дъхава трева... 

  Poesía
611 0 14

                                                                                       ... ... ...

 

да се събудиш…

между дъхави

треви

 

завили

голотата ти

с безбрежност…

 

и бавно да рисуваш тишината

 

по пръстите

на плачещи

върби

 

сънят ти

да прелива

в нежност

 

а после да политне към  зората…

 

и по следите на деня

 

да пориш

сутрин

бреговете

 

на

не –

загубила се

в мрака

самота…

 

и в шепи с дъхава трева

 

след утрото

да търсиш

цветовете

 

на

не –

погубена

в сърцето

красота…

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??