17 jun 2014, 22:15

В спомени недей живя 

  Poesía » Filosófica
697 0 2


В спомени недей живя


Дали ще бъде край или начало

- в живота няма среден път.

И втори шанс сърцето да е дало,

при трета грешка следва съд.

 

Да, липсва сигурност в този свят

и всичко може утре да приключи:

планираш всеки ден обяд,

но знаеш ли какво менюто включва?

 

Избираш сам - напред или назад.

Или пък пасивно ще стоиш?

Очакваш някакъв щастлив обрат,

но нямаш смелост... да летиш!

 

Това, което трябва да направиш ти,

друг вместо тебе няма да го стори.

Недей живя в спомени, в мечти

и не мисли за вчера – вече е история.


 

© Милена Енева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??