5 ene 2021, 11:51

В сутиена на Рая 

  Poesía » Otra
308 0 0

В сутиена на Рая,

ми е топло, но празно.

Защо съм тука- гадая,

май се чудя напразно.

 

И мъничко ми е странно,

страх и ужас изпитвам.

Тъгувам много- Нормално,

че няма кой да попитам!

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??