7 oct 2022, 16:10

В света на полусенките 

  Poesía
215 9 4

Лицето ти е в полусянка,

а устните - преляло в мрака вино,

което някой хищник ще изпие...

Очите ти опитват да прошепнат нещо -

учудено и неразбиращо големи.

...И виждам как от тях ме гледа

засадата, в която сме родени.

© Младен Мисана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??