7 окт. 2022 г., 16:10

В света на полусенките 

  Поэзия
194 9 4

Лицето ти е в полусянка,

а устните - преляло в мрака вино,

което някой хищник ще изпие...

Очите ти опитват да прошепнат нещо -

учудено и неразбиращо големи.

...И виждам как от тях ме гледа

засадата, в която сме родени.

© Младен Мисана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??