19 nov 2011, 20:26

В сянката 

  Poesía
549 0 2

 

Не искаш ли

да ме обсебиш

със слънчевата си усмивка,

скрита в сянката

на бягащите мигли?

 

Погледни ме!

Не-е! Не там!

 

Сега ще трябва

да обходя крайморската алея,

за да потърся отново очите ти.

© Константин Корадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??