19.11.2011 г., 20:26 ч.

В сянката 

  Поезия
599 0 2

 

Не искаш ли

да ме обсебиш

със слънчевата си усмивка,

скрита в сянката

на бягащите мигли?

 

Погледни ме!

Не-е! Не там!

 

Сега ще трябва

да обходя крайморската алея,

за да потърся отново очите ти.

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??