В съня ми пак си тук
и все така си хубава и нежна,
в очите ти сияят две звезди
и пак копнея за снагата белоснежна.
Ела до мен, глава на рамото сложи,
нощта е приказно красива,
заслушана в ритъма на моето сърце
дари ме с целувката си мила.
Не тръгвай от съня ми, остани,
ти, вечно хубава, любима
и както в тинейджерските дни
люби ме с щастие неотразимо.
Ти пак си тук...
ала сънят ми свършва...
а тъй си хубава и нежна!
© Владимир Todos los derechos reservados