29.11.2008 г., 0:36 ч.

В съня ми 

  Поезия » Любовна
1372 0 25

В съня ми пак си тук

и все така си хубава и нежна,

в очите ти сияят две звезди

и пак копнея за снагата белоснежна.

 

Ела до мен, глава на рамото сложи,

нощта е приказно красива,

заслушана в ритъма на моето сърце

дари ме с целувката си мила.

 

Не тръгвай от съня ми, остани,

ти, вечно хубава, любима

и както в тинейджерските дни

люби ме с щастие неотразимо.

 

Ти пак си тук...

ала сънят ми свършва...

а тъй си хубава и нежна!

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??