В съня ми идваш,
в нощите неверни –
все същият, влюбеният мъж.
Денят щом спусне
мигли черни,
забързано пристигаш,
изведнъж!
Годините минават
шеметно и бързо.
Раздялата
не ще ни разбере.
Любов –
изпепеляващ въглен,
дори смъртта
не ни отне...
Обичахме се
истински, дълбоко
за мен ти беше
сбъдната мечта,
а аз за тебе –
"камъче зеленооко",
любов, късмет
до края на света...
Но утрото повдига
спуснати ресници.
Събуждам се
от топлите сълзи,
а ти забързано изчезна,
стопи се с първите лъчи...
© Nina Toshich Todos los derechos reservados