Sep 15, 2017, 11:48 PM

В съня ми идваш.... 

  Poetry » Love
251 0 1

В съня ми идваш,

в нощите неверни –

все същият, влюбеният мъж.

Денят щом спусне

мигли черни,

забързано пристигаш,

изведнъж!

 

Годините минават

шеметно и бързо.

Раздялата

не ще ни разбере.

Любов –

изпепеляващ въглен,

дори смъртта

не ни отне...

 

Обичахме се

истински, дълбоко

за мен ти беше

сбъдната мечта,

а аз за тебе –

"камъче зеленооко",

любов, късмет

до края на света...

 

Но утрото повдига

спуснати ресници.

Събуждам се

от топлите сълзи,

а ти забързано изчезна,

стопи се с първите лъчи...

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??