23 may 2010, 20:32

В сърцето ти 

  Poesía » Otra
656 0 1

В сърцето ти времето е спряло...
Явно не е разбрало,
Че нашата среща вече мина
И няма какво да си кажем вече
Истината от другия чухме
Всички истини, всички лъжи
Вече няма никой да го боли
И няма какво да си кажем вече
Да не пази спомена
Когато ти се усмихнах
Но да пази спомена, където казах, че не искам вече
Не искам вече
Не искам вече лъжи, измами, скрити истини
И тайни, които само аз не знам
От това боли

В сърцето ти времето е спряло...
Явно не е разбрало,
Че всичко си има край
И няма с теб да говоря вече
Ти напук ме предаде
Напук на мойта вяра в теб
И няма с теб да говоря вече
Забрави за това,
Че някога ще сме пак приятели
Но запомни, че аз не искам вече
Не искам вече
Не искам вече да ме предаваш, да ме лъжеш ти
И няма вече да сме приятели
Не искам да те виждам!

© Кристияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • mnogo e hubavo.Opisala si to4no 4uvstvata mi.Blagodarq!!!
Propuestas
: ??:??