Високо в тавана на гледната точка
подпряна в перваза на звездно небе
живее девойка на вид непорочна
копнееща всичко, но не и сърце.
Тя всеки ден става сърдита на всички
чете хороскопа и плаче на глас
проклинайки с яд сладкопойните птички
които я будят неспазвайки час.
След туй си облича най-новата блуза
излиза навън за да пие кафе
с надежда да стане пак нечия муза
в морето от толкоз богати мъже.
Високо в тавана на гледната точка
подпряна в перваза на звездно небе
живее девойка на вид непорочна
продаваща всичко което не е!
© Веселин Веселинов Todos los derechos reservados