1 dic 2013, 11:37

В тази нощ... 

  Poesía » De amor
408 0 1

В тази нощ...

В тази нощ зимноусещаща,

с въгленче обич в дланите,
ръцете ми те откриват
чувствена, гола и ласкава.
В късче сладост спира времето,
оставя ме само по обичане.
Вземам от очите ти сълза,
гоня разпилените мисли
и утихвам безпаметно
онемял в твоето безвремие.
Рисувам те с върха на пръстите,
жаден съм за теб, за теб...

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??