24 may 2011, 0:41

В тази пустиня 

  Poesía » De amor
637 0 2

В тази пустиня...

Чуваш ли?!... В тази пустиня
имаме нашата, НАШАТА ТИШИНА...
Даже и кактусът цъфнал е в синьо...
Под пясъка има жива вода...

Оазис си ти! Мечтана нирвана...
Към тебе се носи мисъл - керван...
Ако е грешно, на пясък да стана,
жаден да топне устни в геран!

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красива и нежна изповед!Поздравления Краси за красотата,която създаваш с толкова нежност и топлота!
  • Пустиня от чувстава!Поздрав!
Propuestas
: ??:??