17 feb 2007, 5:23

В теб ще се родя отново 

  Poesía
761 0 3

Обичай ме такава - дива и различна
несъвършена, ангелска, добра!
Обичай ме такава - мила и себична,
непоносима, прелестна и зла!

Не искай любовта ми - захвърли я,
в краката си без милост я стъпчи.
Душата ми вземи - изпепели я,
сърцето пак за тебе ще тупти!

Убий ме ако искаш, погреби ме,
вземи ми всичко, въздух и вода.
Изтрий от мислите си мойто име!
И все едно аз няма да умра!

Ще се родя в очите ти - сълзица!
Ще потека във вените с кръвта!
Ще бъда вечно аз във теб зорница!
Ще те обичам даже след смъртта!

© Живка Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??