8 ene 2017, 17:58

В тишината... 

  Poesía » De amor
431 0 3

В тишина се раждат думите

и в тишина умират...

Понякога те стрелям с тях,

понякога - намирам.

Понякога утихват думите,

понякога са климат.

Те прекосяват океани,

време 

и мечти.

Когато аз съм Зима -

Пролетта си ти!

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??