В тишина се раждат думите
и в тишина умират...
Понякога те стрелям с тях,
понякога - намирам.
Понякога утихват думите,
понякога са климат.
Те прекосяват океани,
време
и мечти.
Когато аз съм Зима -
Пролетта си ти!
© Радка Миндова Всички права запазени