28 ago 2010, 22:08

В тишината 

  Poesía » De amor
716 0 7

 

 

 В тишината

 

Подтискаща  е  тишината

без  твоята  усмивка,

твърде  тихо  е  сега

без  твоя  смях.

Липсваш  ми  ужасно,

чак  ме  хваща  страх.

Като  водопад  клокочат

чувствата  във  теб

и  аз  за  тях отдавна

не  съм  сляп.

Съзерцавам  жадно

нежната  усмивка

и очите  искрящи

във   нощта.

Със задоволство

те  отпивам,

че  си  страстно  пивка

и  се  радвам на  играта

и  на любовта!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??