8 feb 2008, 14:29

В този миг 

  Poesía
619 0 1

И всичко за миг се разруши,

и слънцето спря да блести,

птиците замлъкнаха дори.

В този миг една мечта се срина,

в този миг една душа отлетя.

В този миг едно сърце заглъхна,

в този миг едно момиче си отиде.

В този миг всичко свърши...

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??