8.02.2008 г., 14:29 ч.

В този миг 

  Поезия
600 0 1

И всичко за миг се разруши,

и слънцето спря да блести,

птиците замлъкнаха дори.

В този миг една мечта се срина,

в този миг една душа отлетя.

В този миг едно сърце заглъхна,

в този миг едно момиче си отиде.

В този миг всичко свърши...

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??