Feb 8, 2008, 2:29 PM

В този миг 

  Poetry
599 0 1

И всичко за миг се разруши,

и слънцето спря да блести,

птиците замлъкнаха дори.

В този миг една мечта се срина,

в този миг една душа отлетя.

В този миг едно сърце заглъхна,

в този миг едно момиче си отиде.

В този миг всичко свърши...

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??