27 oct 2007, 22:06

В траур 

  Poesía » De amor
978 0 13
 

Братя и сестри...

Сбрали сме се днес...

Да почетем паметта

на нашата любов,

загинала в нелепа смърт...

За чия душа да се помолим

за неговата... или моята?

© Нежното Ласо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??