4 jul 2008, 9:22

В три през нощта 

  Poesía » Otra
706 0 11
 

Разговаряхме с тебе за много неща.
На кафе и цигари - във три през нощта.
А валеше. Капчукът говореше пак
и мърмореше нещо вечерният мрак.
Бяхме стари и тъжни. Бяхме старци-деца.
И свалили грима си остарели лица,
се разделяха точно във три през нощта
без илюзии и смях. Може би на шега.
Ти си тръгна. Остана след теб само миг.
Недопито кафе и димящ пепелник.
А валеше. Капчукът говореше пак
и мърмореше нещо вечерният мрак.
Може би за тъгата, полепена в нощта.
Може би затова, че валя любовта...

© Ивайло Цанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??