2 nov 2008, 20:50

В търсене... 

  Poesía » Otra
585 0 2
В търсене на един,
може би пропускам любовта...
В чакане на един,
може би съм сляпа...
В търсене на един,
може би съм глупачка...
В чакане на един,
може би съм далече...
В търсене на един,
който е намерен...
В чакане на един,
който ме наранява...
В търсене на един,
който ми отнема...
В чакане на един,
който ми дарява...
В търсене на любов,
която намерих...
В чакане на един,
който открих!...

© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??