1 mar 2008, 22:56

В търсене 

  Poesía » De amor
512 0 2

В търсене

 

Търся те. Навън съм сам.

Търся те. А теб те няма.

Търся те. Съграждам храм –

за теб и мен. За двама.

 

Търсиш ме. От нетърпение гориш.

Търсиш ме. А аз съм все далече.

Търсиш ме. Секундите броиш –

искаш да ме видиш вече.

 

Търсим се. Като във игра.

Търсим се. Като в химери.

Търсим се. И слънцето изгря,

за да можем с теб да се намерим.

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??