В търсене
Търся те. Навън съм сам.
Търся те. А теб те няма.
Търся те. Съграждам храм –
за теб и мен. За двама.
Търсиш ме. От нетърпение гориш.
Търсиш ме. А аз съм все далече.
Търсиш ме. Секундите броиш –
искаш да ме видиш вече.
Търсим се. Като във игра.
Търсим се. Като в химери.
Търсим се. И слънцето изгря,
за да можем с теб да се намерим.
© Християн Все права защищены
с обич, Християн. много ми хареса.