26 jul 2008, 1:16

В утринната мъгла 

  Poesía
653 0 15
Тишината е минало,
смълчано в перлените капчици
на малките паяжинки в тревите сутрин.
Радостта ми полита -
разсеяна от слънчевите лъчи
над морето лека мъглица.
Разтварям се в невидимото.

Хората, които познавам и не познавам,
са в мен.
Нося малка частица от всеки.
Опитвам се да превърна
моите и нечии
тъжни и неуверени,
остри и недобри атомчета
в светли очи.

Мога ли... искам.

© Дана Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??