21 abr 2008, 23:44

В залеза огненочервен 

  Poesía » Otra
584 0 2

Родена от камък,
във лед прикована.
Поглед от пламък.
От тъга изтъкана.

Сестра на нощта,
изгаряща изгреви,
търсейки истина
в залезни приказки.

Небето червено,

гонеше пак вятъра.
От залез ранено,
от морето и пясъка.

Залез без сбогом,
Самодива бе изгрева.
Макар и плахом,
смисъл поискала...




© Преследваща северния вятър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Смисъла на света? Не ти трябва смисъла, мила
  • Смисълът на света подлуден....във всеки от нас! Харесах!
Propuestas
: ??:??