9 ene 2010, 12:58

В зимния ден 

  Poesía » Otra
588 0 13
Спомени чисти, живот - карнавал,
приятели, близки, мечти и тревоги,
идете си всички, докато съм млад -
приготвил съм хубаво стихче за сбогом.

Скъпи деца и ти, жено добра,
сестрице-светице, бъдете ми здрави.
Дано да си ида докато съм млад,
да имате време за съд и забрава.

Но още се будя и виждам небе.
Там някъде някакво мътно светило.
Навярно е слънцето. В зимния ден. 
И то - като капчица милост.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??