4 jun 2008, 20:01

Валентин 

  Poesía » De amor
491 0 1
 

Вървя по твоите стъпки,

А теб те няма.

Любувам се на твоята снимка -

Единствен спомен останал и

Не знам дали ще видя отново

Твоето лице, останало в миналото

И твоите ръце, които

Нежно ме докосваха при всяка наша среща!

 

 

 

© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??