4.06.2008 г., 20:01 ч.

Валентин 

  Поезия » Любовна
486 0 1
 

Вървя по твоите стъпки,

А теб те няма.

Любувам се на твоята снимка -

Единствен спомен останал и

Не знам дали ще видя отново

Твоето лице, останало в миналото

И твоите ръце, които

Нежно ме докосваха при всяка наша среща!

 

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??