Jun 4, 2008, 8:01 PM

Валентин 

  Poetry » Love
492 0 1
 

Вървя по твоите стъпки,

А теб те няма.

Любувам се на твоята снимка -

Единствен спомен останал и

Не знам дали ще видя отново

Твоето лице, останало в миналото

И твоите ръце, които

Нежно ме докосваха при всяка наша среща!

 

 

 

© Силвия Герджикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??