14 feb 2009, 14:12

Валентино - Зарезанско 

  Poesía » De amor
467 0 0

Валентино - Зарезанско

Вечно да пребъде този ден,
в който провидях те... с мен!
Оттогава всичките ми дни
Свети Валентин с любов озари!

Поздравление за всички!
Съученици, и не, и… връстнички!
Тъй като е висше чудо
и се пие вино лудо!
А после -
постеля от желание,
на устните - гадание.
Очите ти - с внимание
обхождат в съзерцание:
Коси, осанка, тяло,
где вино се е вляло...



"Заедно искам да бъдем,
влюбени без остатък.
Нашата нежна присъда
е наше любовно разпятие. "

М. Белчев

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??