14 февр. 2009 г., 14:12

Валентино - Зарезанско 

  Поэзия » Любовная
465 0 0

Валентино - Зарезанско

Вечно да пребъде този ден,
в който провидях те... с мен!
Оттогава всичките ми дни
Свети Валентин с любов озари!

Поздравление за всички!
Съученици, и не, и… връстнички!
Тъй като е висше чудо
и се пие вино лудо!
А после -
постеля от желание,
на устните - гадание.
Очите ти - с внимание
обхождат в съзерцание:
Коси, осанка, тяло,
где вино се е вляло...



"Заедно искам да бъдем,
влюбени без остатък.
Нашата нежна присъда
е наше любовно разпятие. "

М. Белчев

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??