8 oct 2017, 11:01

Вали 

  Poesía » De amor
1638 9 10

Вали! А ти плачеш...

Сълзите са в синхрон с дъжда.

Вали... и всеки заминава

 в различните посоки на света.

 

Ти не тъгувай, не плачи,

че времето тъгува с тебе!

Дъжда се отразява в две очи,

с надежда любовта да вземе.

 

Вали! Ти тръгваш вече!

Целуваш ме по устни и очи.

Сълза засрамена потече

оставяйки дъжда да я теши....

 

Отиваш към самотата твоя,

обръщам се към моята и аз.

Животът в орбитата своя

завърта ни във чувства...

независещи от нас....

 

© Nina Toshich Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??