24 nov 2007, 12:22

Вампир 

  Poesía
1005 0 3

Вампир


Вампир си ти,
но не пиеш кръв, а надежда.
Пиеш от чуждите мечти
и инстинкта към жертвата те отвежда.

 

Вампир си ти,
но не пиеш кръв, а сълзи.
Същността си скриваш
с безброй подли лъжи.

 

Вампир си ти,
но си ми и приятел,
всеки път, когато гладен стоиш,
пий от мене с наслада.

 

Хайде, пий от мен до насита,
пий от мене пак и пак,
пий, докато смъртта край мене прелита,
но когато ще пиеш, давай знак.

© Емануела Кацарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??