24.11.2007 г., 12:22 ч.

Вампир 

  Поезия
1004 0 3

Вампир


Вампир си ти,
но не пиеш кръв, а надежда.
Пиеш от чуждите мечти
и инстинкта към жертвата те отвежда.

 

Вампир си ти,
но не пиеш кръв, а сълзи.
Същността си скриваш
с безброй подли лъжи.

 

Вампир си ти,
но си ми и приятел,
всеки път, когато гладен стоиш,
пий от мене с наслада.

 

Хайде, пий от мен до насита,
пий от мене пак и пак,
пий, докато смъртта край мене прелита,
но когато ще пиеш, давай знак.

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??