Варварска самота. Креят моите нощи.
Опознала страстта, искам още и още.
Все летя, но насън, а наяве се стряскам.
Нека чака ме вън приказната каляска
със вълшебник един, само мой, много верен.
Снежнобелия крин с него днес ще намерим.
Ще закича косите си - плаха, светла, щастлива,
опознала мечтите си – горда, истинска, дива.
Варварска самота няма да ме тревожи,
щом с любов заблестя в този свят невъзможен.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados
опознала мечтите си-горда,истинска,дива."
С такава осанка,никога няма да й е самотно на лирическата,Нина!
Поздравление!
Привет от мен!