2 oct 2010, 22:22

Вчера 

  Poesía » De amor
616 0 9

Вчера светофарът ми намигна

със око зелено.

Твоята усмивка ме застигна

най-непозволено.

 

Във косата ми щурец проплака

мъничък и сгушен.

Твоят светъл поглед ме причака

най-неравнодушно.

 

Дай ръката си и поведи ме

в безвремие лятно.

Нещо прошепни ми с твойто име

най-невероятно.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??