2 окт. 2010 г., 22:22

Вчера 

  Поэзия » Любовная
615 0 9

Вчера светофарът ми намигна

със око зелено.

Твоята усмивка ме застигна

най-непозволено.

 

Във косата ми щурец проплака

мъничък и сгушен.

Твоят светъл поглед ме причака

най-неравнодушно.

 

Дай ръката си и поведи ме

в безвремие лятно.

Нещо прошепни ми с твойто име

най-невероятно.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??