Мое мъничко момиче, мое хубаво дете!
Ти след хвърчила ще тичаш, тичах аз след ветрове.
Твои са и ДНЕС, и УТРЕ, мой е вчерашният ден.
Искам само ти да бъдеш по-сполучила от мен.
Ако те е страх - не бягай, а страха преодолей,
щом решиш - багажа стягай, тъжна ли си - пак се смей.
Тук ще се опариш много, там от радост ще боли...
Да ти кажа само мога и те моля, запомни:
за живот рецепти няма, но каквото мога - знам,
зарад твойто нежно "мама" от сърце ще ти го дам.
Може да е само песен или простичък съвет -
давам ти ги, щом по-лесно с тях ще крачиш ти напред!
© Мария Борисова Todos los derechos reservados