27.08.2007 г., 11:22 ч.

Вчера и днес 

  Поезия
466 0 5

Мое мъничко момиче, мое хубаво дете!


Ти след хвърчила ще тичаш, тичах аз след ветрове.


Твои са и ДНЕС, и УТРЕ, мой е вчерашният ден.


Искам само ти да бъдеш по-сполучила от мен.


Ако те е страх - не бягай, а страха преодолей,


щом решиш - багажа стягай, тъжна ли си - пак се смей.


Тук ще се опариш много, там от радост ще боли...


Да ти кажа само мога и те моля, запомни:


за живот рецепти няма, но каквото мога - знам,


зарад твойто нежно "мама" от сърце ще ти го дам.


Може да е само песен или простичък съвет -


давам ти ги, щом по-лесно с тях ще крачиш ти напред!

© Мария Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??