26 jun 2007, 15:50

Вдъхновение 

  Poesía
602 0 0
Ти си моето вдъхновение,
за мене ти си просветление.
Често се моля аз
да не дойде час
за раздяла между нас.

© Мая Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??