Jun 26, 2007, 3:50 PM

Вдъхновение 

  Poetry
563 0 0
Ти си моето вдъхновение,
за мене ти си просветление.
Често се моля аз
да не дойде час
за раздяла между нас.

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??