14 oct 2005, 21:35

Вдъхновение 

  Poesía
736 0 0
Природата е бедна, често търсиш
сред мебели човешки- диамант,
но столовете ти са много тъжни,
когато се усмихваш във сълза.

Нима не те привлича планината
с изящните си бели върхове,
дърветата в зеленото си злато,
рекичките с искрящи гърбове.

Бетона те притегля - груб и мрачен,
ръждясалите котви те зоват
и мебелите ласото си мятат
света неназован да изрекат.

© Милена Филипова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??