23 mar 2017, 15:29  

Вдъхновение 

  Poesía » De amor
370 1 0

Когато те гледам политам,
препускат в мен красиви рими,
от там не искам да се върна,
за дързостта ми ти, прости ми!

 

Очите ти ме карат да настръхвам,
душата, огън я гори,
докосвам устните на снимката ти с пръсти
тя моя е, но ти не си!

 

© Калоян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??