23.03.2017 г., 15:29 ч.  

Вдъхновение 

  Поезия » Любовна
363 1 0

Когато те гледам политам,
препускат в мен красиви рими,
от там не искам да се върна,
за дързостта ми ти, прости ми!

 

Очите ти ме карат да настръхвам,
душата, огън я гори,
докосвам устните на снимката ти с пръсти
тя моя е, но ти не си!

 

© Калоян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??