3 may 2007, 12:02

Вече е късно 

  Poesía
539 0 0
Отново е нощ и пак съм сам,
а къде си ти, не искам да знам.
Не мога да заспя, затваряш ли очи?
Замисляла ли си се 
какво ми причини? Обичала си ме?
Защо бях тогава сам?
Мразя ли те, вече не знам.
И ако това е истина, значи все още
мога да прощавам.
Но на старата рана вече е прашно 
и не боли. Нима ще ме трогнат след
толкова време твоите сълзи?
Знай, тази болка бе несравнима
с нищо на света, не ме моли да
чуя поредната твоя лъжа
.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??